Remco Freriks

CesarDTC_RK203.jpg

Hallo, ik ben Remco Freriks een van de twee maatschaphouders van onze praktijk. Samen met Laurens ben ik in 2005 onze praktijk in Doetinchem gestart. Ik ben zelf Oefentherapeut Cesar en heb daarnaast de verbijzondering van Kinderoefentherapeut. Sinds 2009 sta ik hiervoor geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Naast algemene klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, zoals rug nek en schouder klachten, behandel ik ook veel mensen met knieklachten. Daarnaast heb ik specifieke scholing gevolg voor het behandelen, begeleiden en coachen van patiënten met COPD, astma en hyperventilatie. Sinds 2020 is hier de aantekening voor het revalideren van COVID-19 patiënten bijgekomen.

Ik behandel al geruime tijd met veel plezier mensen in onze praktijk. Samen met de patiënt een plan op stellen om zo aan hun hulpvraag te kunnen voldoen vind ik iedere keer weer een uitdaging. Elk persoon is anders, wat in mijn optiek vraagt om maatwerk behandeling. Bij een complexe hulpvraag en / of langdurige klachten probeer ik graag het probleem te ontrafelen om zo tot de kern van het probleem te komen. De afwisseling van volwassenen en jonge kinderen in de dagelijkse praktijk vind ik erg leuk en zorgt voor veel variatie.  

Ik ben aanwezig op: maandag, dinsdag, woensdag & vrijdag

Opleiding
2020Revalidatie bij COVID-19 - Chronisch Zorgnet
2013Scholing COPD & Astma + praktijkdagen Dekkerswald - NPI
2009Post Bachelor Kinderoefentherapie - HU
2003Oefentherapie Cesar - HU

Informatie

Rol
  • Oefentherapie
  • Kinderoefentherapie
  • Maatschaphouder
Gegevens

Kwaliteitsregisters: Remco is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) onder volgende nummers

Algemeen register                    : 69906062994
Kinderoefentherapieregister   : 69906062994 

Neem contact met ons op.

Maak een afspraak